Creatief met 
jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

poplab-3Band for Beginners is drie uur repeteren, één uur dineren en vervolgens uitvoeren van je eigen creatie of een bestaande track op het podium van The Box. We gaan op zoek naar jouw gemeenschappelijke drijfveren om muziek te maken, ongeacht het niveau, het instrument of de achtergrond.  Dat doen we op zaterdag 21 mei van 16.00 tot 20.00 uur. Aan de hand van een gemeenschappelijke inspiratiebron (een tekst, lied, gedicht, riff of verhaal) gaan we een track creëren of reproduceren!

Marco Kreiken nam op vrijdag 12 februari officieel afscheid van de muziekschool. Hij speelde nog één keer gitaar met de docenten van de muziekschool. De opbrengst van dit concert, 450 euro, gaat naar Stichting Vluchtelingenwerk. Een mooi concert met een mooie opbrengst voor een goed doel.

Na 40 jaar lesgeven bij de Muziekschool neemt gitaardocent Marco Kreiken afscheid van ons. Natuurlijk laten we dit niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan! Ter gelegenheid van dit afscheid, geven de docenten een benefietconcert in De Burgt. Lees meer!