Creatief met 
jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

Matinee in De Wilbert

ensemble 3De kapel van zorgcentrum De Wilbert is het decor voor een middag boordevol fijne muziek. Zaterdag 14 november om 15.00 uur kunt u komen luisteren naar solisten en ensembles van de muziekschool. Op het programma staat toegankelijke en herkenbare muziek voor alle leeftijden. En bij een matinee hoort natuurlijk koffie en thee! De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Leerlingen van de muziekschool spelen voor u diverse pianostukken (o.a. Bach en Debussy) en het strijkersensemble speelt een bijzonder concert van Telemann. U kunt luisteren naar popmuziek gespeeld door het aXo ensemble en zangklas Do Re Mi zingt voor u Repelsteeltje.

De matinee in de kapel van De Wilbert is op zaterdag 14 november om 15.00 uur. Adres: Overrijn 7 in Katwijk.

Klassiek meets Kunst

In het kader van de jaarlijkse bijeenkomst van het Europese kunstenaarsverband euroArt verzorgt de muziekschool 2 klassieke muziek avonden in het Katwijks Museum. Op het programma van 16 oktober staan onder voorbehoud o.a. het Harpensemble, fluitensemble Flautissimo, solo-klarinet en vrouwenkoor Canzonetta. Vrijdag 16 oktober, 20.00 – 21.00 uur, Katwijks Museum, Voorstraat 46, Katwijk. Lees verder