Creatief met 
jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

Cyril Directie, Manuel Hugas en Jerôme Hol in The Box!

Muziekschool Katwijk bestaat 40 jaar. En wie jarig is, die trakteert! Dat doet de muziekschool onder andere met drie masterclasses door Nederlandse topmusici. Het Poplab trapt op zaterdag 6 mei af met een masterclass door drie muzikanten die hun sporen in de Nederlandse popmuziek ruim hebben verdiend: Cyril Directie (drums), Manuel Hugas (bas) en Jerôme Hol (gitaar). In juni volgen twee masterclasses voor liefhebbers van klassieke muziek met Tania Kross en Lucia Swarts!

De muziekschool bestaat 40 jaar! En wie jarig is trakteert. Dus dat doen wij ook. We trakteren iedereen op en rond de muziekschool graag op een aantal bijzondere evenementen. In deze speciale uitgave van onze nieuwsbrief lees je hier alles over. Veel leesplezier en wie weet tot ziens bij één van de evenementen.   Tournee…

Van maandag 3 t/m zaterdag 8 april zijn er weer openbare lessen. Alle ouders zijn van harte welkom om bij de lessen van hun kinderen aanwezig te zijn.

Beste muziekliefhebber! We hebben weer een nieuwsbrief vol informatie voor je. Maar, we beginnen met een verzoek: Klanttevredenheidsonderzoek Graag horen wij hoe je de lessen en de dienstverlening van de muziekschool waardeert. Je kunt dit aangeven in onze digitale vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kost je nog geen 10 minuten. En, je vult de…

Liefhebbers van barokmuziek opgelet. Docent Kees Hoek vertelt je de geheimen van de Matthäus Passion in een korte cursus van vier lessen.