Creatief met 
jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

Muziek maken zonder instrument? Dat kan! Met de muziek-app Garageband op de iPad. Docent Pieter Hoogervorst leert het je. Moeilijk? Nee hoor, na 10 lessen kun je zelf aan de slag. We starten op dinsdag 11 april van 16.00 – 17.00 uur. Schrijf je snel in, voor 2 april, op www.muziekschoolkatwijk.nl/inschrijven.

Van maandag 3 t/m zaterdag 8 april zijn er weer openbare lessen. Alle ouders zijn van harte welkom om bij de lessen van hun kinderen aanwezig te zijn.

Beste muziekliefhebber! We hebben weer een nieuwsbrief vol informatie voor je. Maar, we beginnen met een verzoek: Klanttevredenheidsonderzoek Graag horen wij hoe je de lessen en de dienstverlening van de muziekschool waardeert. Je kunt dit aangeven in onze digitale vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kost je nog geen 10 minuten. En, je vult de…

Liefhebbers van barokmuziek opgelet. Docent Kees Hoek vertelt je de geheimen van de Matthäus Passion in een korte cursus van vier lessen.

Beste muziekliefhebber! Kerstconcert op woensdag 21 december, 19.00 uur Het Strijkersensemble speelt samen met het salonorkest Divertimento, Lucille Turk zingt Oh mio babbino caro begeleid door Rob Zondag op harp, het accordeonensemble speelt met Harry-Imre Dijkstra en Melissa Freke op klarinet, en er spelen nog veel meer ensembles, o.a. op gitaar, cello, dwarsfluit en blokfluit.…