Creatief met jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

Schrijf je in

Of bel voor een gratis proefles
(071) 406 5781

Meer met muziek

Muziek heeft zoveel meer te bieden. Voor een bredere oriëntatie en je kennis te verdiepen volg je een maatwerk cursus van rond de 5 tot 10 lessen. Deze cursussen zijn maatwerk.

Mogelijkheden:

Neem contact op met de Muziekschool over de mogelijkheden.

Meer met muziek

  • Concerten en Projecten
    Door het jaar heen organiseren we allerlei concerten, uitvoeringen, evenementen en projecten. Je krijgt bij ons muziekles en bovendien veel kansen om op te treden en je muzikale horizon te verbreden. Zo beleef je nog meer plezier in het muziek maken. Om op de hoogte te blijven kijk je in de Agenda of volg je ons op Facebook.
  • Talentklas en Vakopleiding
    Heb je talent? Ga je echt voor muziek? Dan kun je je muzikale kennis en vaardigheden verder ontwikkelen in onze talentklas: extra lessen, theorie en masterclasses. En als je van muziek je beroep wilt maken, dan kun je je bij ons voorbereiden op het conservatorium of een andere muzikale vakopleiding.
  • Cursussen en Masterclasses
    Door het jaar heen kun je verschillende cursussen en masterclasses volgen, zoals: Introductie Matthäus Passion, Koorscholing, Muziek op je iPad, Songwriting, Masterclasses van bekende musici, podiumpresentatie, stemgebruik, ademhaling, enz.