Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Meer met muziek

Meer met muziek

Muziek heeft zoveel meer te bieden. Voor een bredere oriƫntatie en je kennis te verdiepen volg je een maatwerk cursus van rond de 5 tot 10 lessen. Deze cursussen zijn maatwerk.

Mogelijkheden:

Neem contact op met De Muziekschool over de mogelijkheden.

Meer met muziek

  • Concerten en Projecten
    Door het jaar heen organiseren we allerlei concerten, uitvoeringen, evenementen en projecten. Je krijgt bij ons muziekles en bovendien veel kansen om op te treden en je muzikale horizon te verbreden. Zo beleef je nog meer plezier in het muziek maken. Om op de hoogte te blijven kijk je in de Agenda of volg je ons op Facebook.
  • Plusklas en Vakopleiding
    Heb je talent? Ga je echt voor muziek? Dan kun je je muzikale kennis en vaardigheden verder ontwikkelen in onze plusklas: extra lessen, theorie en masterclasses. En als je van muziek je beroep wilt maken, dan kun je je bij ons voorbereiden op het conservatorium of een andere muzikale vakopleiding.
  • Cursussen en Masterclasses
    Door het jaar heen kun je verschillende cursussen en masterclasses volgen, zoals: Koorscholing, Muziek op je iPad, Songwriting, Masterclasses van bekende musici, podiumpresentatie, stemgebruik, ademhaling, enz.

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781

Maatwerk

Al onze cursussen zijn maatwerk. Zowel het aantal lessen als het tarief verschilt per cursus. Stuur voor meer informatie een e-mail.