Poplab Katwijk

Creatief met jouw talent

Muziek maken op je iPad

Muziek maken op je iPad

Met de app Garageband op de iPad kun je zelf, of samen met anderen, op een creatieve manier muziek maken. Het maakt niet uit of je de stijl van pop, klassiek, blues of dance muziek wilt maken. Je kunt met Garageband alle kanten op en je zult verbaasd zijn over je eigen creaties.

Hoe bouw je je eigen nummer op met verschillende tracks of lagen? Welke drumgrooves passen goed bij dat te gekke basloopje? Wat voor effecten kun je allemaal gebruiken? Hoe maak je audio-opnames en voeg je deze in je muziekstuk? Hoe bewerk je dat muziekstuk daarna? In deze cursus van 6 lessen krijg je antwoord op al deze vragen.

Om met Garageband te kunnen werken, hoef je geen instrument te bespelen of iets van muziek af te weten. Docent Pieter Hoogervorst weet alle ins en outs van Garageband en heeft heel wat beginnende en doorgewinterde creatievelingen op weg geholpen in de wereld van het digitaal muziek maken.

Meer informatie

Neem contact op met de Muziekschool als je meer wilt weten over de mogelijkheden, startdata of de inhoud van de cursus. Stuur een e-mail of bel tijdens kantooruren naar (071) 406 5781.

Docent

… terug

Maatwerk

Al onze cursussen zijn maatwerk. Zowel het aantal lessen als het tarief verschilt per cursus. Stuur voor meer informatie een e-mail.