Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Plusklas

Als muziek maken jouw grote hobby is en je muzikale nieuwsgierigheid zich uitstrekt tot over de grenzen van je instrument hoor jij in de Plusklas! In de Plusklas krijg je wekelijks theorieles: daar leer je hoe muziek nu eigenlijk precies in elkaar zit (maat, ritme, intervallen, akkoorden, vorm, enz.), je duikt in verschillende stijlen en genres en je gehoor wordt getraind. De lessen zijn geen droge opsomming van de leerstof, want voor muziek geldt meer dan voor wat dan ook: al doende leert men! Dus je gaat zingen, spelen, puzzelen, luisteren, componeren en improviseren. Af en toe is er ook een leuke activiteit, zoals een concertbezoek, een workshop of een masterclass, of een speciale uitvoering door de leerlingen van de Plusklas. Huiswerk krijg je maar heel af en toe. Wel verwachten we een actieve, leergierige en open houding van je.

Pakket

Als lid van de Plusklas kun je ervoor kiezen om alleen de theorielessen te volgen, maar je kunt ook opgaan voor het volledige pakket, waarbij je naast de theorieles de mogelijkheid krijgt je wekelijkse instrumentale les met de helft te verlengen, zodat je niet alleen je theoretische inzicht verdiept, maar ook meer tijd hebt om je op je instrument technisch en muzikaal te ontwikkelen.

  • Docent theorieles: Annika Duits-van de Swaluw
  • Docent instrumentale les: de eigen docent
  • Cursusduur theorieles: jaarcursus, wekelijkse les
  • Kosten Plusklas alleen theorie €184
  • Kosten Plusklas volledig pakket (theorieles + langere instrumentale les) is afhankelijk van frequentie, onderbouw of bovenbouw en leeftijd. Informeer bij De Muziekschool voor actuele tarieven.

 

Maatwerk

De meeste cursussen zijn maatwerk. Zowel het aantal lessen als het tarief kan per cursus verschillen. Stuur voor meer informatie een e-mail.