Poplab Katwijk

Creatief met jouw talent

Songwriting

Songwriting

Heb je altijd al willen leren hoe je een liedje moet schrijven? Of ben je daar al mee bezig en kun je wel wat hulp en advies gebruiken? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis proefles ‘Songwriting’ bij een van onze docenten Alex Ouwehand of Laura Beekman.

Zij laten je zien hoe je je creativiteit kunt stimuleren met betrekking tot het schrijven van teksten en het componeren van muziek. Hoe je de aandacht van de luisteraar vast kunt houden en hoe je cliché ’s kunt omzeilen. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Aan de hand van ‘schrijfopdrachten’ leer je vanaf de basis liedjes schrijven. Heb je al enige ervaring maar wil je je verder ontplooien als liedjesschrijver? Prima! Omdat het schrijven van liedjes zo persoonlijk is, ligt de benadering van Alex en Laura meer in het coachen dan in het doceren, zodat je vooral met je eigen creativiteit aan het werk wordt gezet.

Docenten

Maatwerk

Al onze cursussen zijn maatwerk. Zowel het aantal lessen als het tarief verschilt per cursus. Stuur voor meer informatie een e-mail.