Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Voorbereiding vakopleiding

Voorbereiding vakopleiding

Als je van muziek je vak wilt maken, kun je bij de muziekschool terecht om je daar op voor te bereiden. Voor het conservatorium (hbo) of een mbo-vakopleiding muziek moet je een toelatingsexamen doen. Bij zo’n examen moet je niet alleen laten horen dat je goed op je instrument kunt spelen, maar je moet ook het een en ander weten over muziek (theorie) en laten blijken dat je een goed gehoor/klankvoorstelling hebt. Vaak moet je ook een opname van jezelf opsturen en vertellen wat je motivatie is. Daar kunnen we je allemaal bij helpen!

In je normale muziekles is daar meestal te weinig¬†tijd voor. Daarom hebben we een speciale cursus ‘Voorbereiding vakopleiding’. Omdat iedere opleiding andere eisen stelt en ook iedere leerling verschillend is, is deze cursus echt op maat gesneden. De eerste stap is een kennismakingsgesprek om te kijken wat voor jou de beste voorbereiding is. Neem gerust contact op met de muziekschool voor meer informatie.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor muzikanten die een toelatingsexamen voor een vakopleiding muziek willen doen en zich daar goed op willen voorbereiden. Maar gevorderde, leergierige muzikanten zonder beroepsambities zijn ook welkom.

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781

Maatwerk

Al onze cursussen zijn maatwerk. Zowel het aantal lessen als het tarief verschilt per cursus. Stuur voor meer informatie een e-mail.