Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Kirsten Wessing

Ik kom uit een muzikale familie en ben opgegroeid met de klanken van de accordeon, de piano en de saxofoon. Toen ik 8 was, wilde ik dolgraag altsaxofoon spelen. Maar omdat ik te klein was om het instrument goed vast te kunnen houden, werd het de sopraan saxofoon. Ook leuk! Toen ik wat ouder was en besloot naar het conservatorium te gaan, ben ik de alt saxofoon erbij gaan spelen. En nu speel ik op alle saxofoons! Sopraan, alt, tenor en bariton.

Kirsten1_BW

Zo ben ik musicus geworden. Ik heb twee muziekopleidingen afgerond: Conservatorium klassiek en daarna licht (pop/jazz). Ik treed regelmatig op met diverse bands, variƫrend in stijl (coverbands/jazz/pop/funk) en ook met D.J. Drie dagen per week geef ik les op de muziekschool. Naast de individuele saxofoonlessen kun je bij mij ook terecht voor verschillende ensembles en in alle stijlen: van klassiek tot licht, pop en jazz. Kijk maar eens naar de ensembles op de website van de school (aXo/Take Four/Popcorn/Microwaves). Ik houd ervan om muziek op maat te geven. Een goede beheersing van het instrument vind ik belangrijk. Daar besteden we in de les ook aandacht aan. In mijn les maken we muziek en zeker ook plezier!

Kirsten studeerde cum laude af aan het conservatorium in saxofoon Jazz & Pop en klassiek! Neem eens een kijkje op haar website!

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781