Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Lilian Jarad

Piano (pop), keyboard

Lilian studeerde Latin- en Jazz Piano aan de Wereld Muziek afdeling van het Rotterdams Conservatorium. Sinds haar afstuderen in 1996 speelt zij als freelance pianist met verschillende muzikanten en bands in binnen- en buitenland. Stijlen: Jazz, Brazilian, Latin, Caribbean en Gospel. Naast het spelen geeft Lilian als pianodocent les in piano en keyboard.
lilian-jarad

Lilian zelf over haar lessen

Wil je piano leren spelen,? Speel je al wat langer en wil je graag wat meer weten over andere muziekstijlen zoals: jazz, latin, pop of gospel, wil je jezelf of zangers leren begeleiden of wil je bijv. in een band gaan spelen? Jong, oud, beginner of gevorderde, ik kan je helpen.

WAT

In de lessen behandel ik de basics van het pianiospelen, noten lezen, theorie, gehoortraining, akkoordenleer, ritme / timing samenspel en improvisatie. Alles echter in overleg. Ik gebruik geen vaste lesmethode want iedere leerling is uniek. Muziek maken is iets geweldigs! Ik hoop dat ik je kan inspireren/motiveren om zelf aan de slag te gaan en dat je er net zoveelĀ plezier aan beleeft als ik!

“Music is food for the soul”

Meer over Lilian

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781