Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Lilian van der Peet

Muziek voor baby’s en peuters, coördinatie muziek voor kinderen t/m 8 jaar

Zolang ik mij kan herinneren, maak ik muziek. Mondharmonica, blokfluit en later klarinet en gitaar. Nog later kwam daar de basgitaar bij en natuurlijk is ook zingen één van mijn hobby’s. Nadat ik een tijdje bij Musicalgezelschap Otis heb gezongen, combineer ik nu alweer ruim 10 jaar zingen en basgitaar spelen in de coverband Half Om.

Lilian van der Peet

Lessen voor jonge kinderen
Het leuke aan mijn lessen voor jonge kinderen is dat papa of mama  meekomt. Samen muziek maken, zingen en dansen bevordert het contact met elkaar. Soms komt opa of oma ook mee. Samen zingen we de leukste liedjes. We maken muziek met eenvoudige instrumentjes, we luisteren naar verschillende instrumenten en muzieksoorten en we dansen en bewegen er natuurlijk ook nog bij. Een gezellig muziekuurtje waarbij op professionele wijze de basis wordt gelegd voor de muzikale ontwikkeling. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Wees ook slim!
Onderzoek heeft aangetoond dat muziek een belangrijke invloed heeft op de ontwikkeling van de hersenen bij jonge kinderen. Muziek maakt slim. Het belangrijkste is natuurlijk: Samen spelen en genieten van muziek! De passie en liefde die ik voor muziek heb, geef ik graag aan mijn leerlingen door. Aan jonge kinderen maar ook aan tieners en volwassenen. Een muziekles bij mij is een uur muziekplezier!

Lilian is afgestudeerd aan de Pabo (Haagse Hogeschool) met specialisatievakken muziek en dramatische expressie. Ook haalde zij haar diploma aan de post-hbo opleiding Docent muziek op schoot.