Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Paul Dijkman

Akoestisch gitaar, elektrish gitaar

Ik weet het nog: ik was 16 en een vriendje van mij speelde gitaar. Wow, dat wilde ik ook. Het was liefde op het eerste akkoord! Ik had toen niet gedacht dat ik met succes het Koninklijk Conservatorium (Den Haag) zou doorlopen. Nu ben ik muzikant, componist, bandleider, sessieleider en niet te vergeten docent gitaar.

Paul

Als je bij mij op les komt, gaan we vooral veel spelen. Mijn idee is dat je leerlingen nooit te veel aandacht kunt geven. Jouw wensen staan bij mij voorop. Wil je meespelen met YouTube? Dan doen we dat. Wil je in verschillende stijlen leren spelen? Dan gaan we fingerpicking oefenen en met het plectrum spelen. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de techniek: zonder ritmiek en harmonie geen muziek. Een les bij mij betekent dat als jij speelt, jouw vrienden denken: wow, dat wil ik ook!

Paul behaalde zijn diploma 1e fase aan het Noord Nederlands Conservatorium (Groningen) en zijn diploma 2e fase aan het Koninklijk Conservatorium (Den Haag) met als hoofdvak elektrisch (jazz-)gitaar.