Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Wieke Ubels

Zang (klassiek)

Mijn muzikale carrière begon met een blokfluit maar eigenlijk zing ik al mijn hele leven. Zelfs blokfluitmuziek zong ik mee! Uiteindelijk verdween de blokfluit en ik koos voor het zingen.

Wieke met stemvork

Zingen is heerlijk en een geweldige manier om je te uiten

Je bent zelf het instrument, je hele lichaam doet mee. Dat geeft je energie en maakt je blij! Ieder mens is anders, elke stem is uniek, dus iedere les is anders. Ik onderzoek graag welke mogelijkheden jouw stem heeft. Hoe ik jou aan het zingen krijg. Iedereen is welkom: misschien wil je beter leren zingen in een koor of ben je gewoon benieuwd of zingen iets voor je is; voor elke leerling zet ik mij in.

Elke les is een feestje

Op alle niveaus valt er heerlijk te zingen. Ik geef je technische aanwijzingen waardoor het zingen steeds beter gaat. We besteden aandacht aan je adem, je houding en de manier waarop je articuleert. De meeste leerlingen in mijn lessen zijn volwassenen. Fantastisch natuurlijk, maar ook de jongeren zijn welkom. Het belangrijkst is dat je naast het leren vooral plezier hebt. Dan is elke les een feestje.

Zangensembles

Op de muziekschool dirigeer ik twee ensembles. Canzonetta voor de wat grotere klassieke stukken en een ensemble voor de wat lichtere stukken. Je kunt altijd komen zingen, om te ervaren of het wat voor je is.

Zingen is ook therapie

Naast de zanglessen werk ik steeds meer met gehandicapte en zieke mensen. Ik zet mijn stem daarbij in als therapeutisch middel ter ontspanning. Ook stemexpressie is mogelijk.

Geef jezelf een zangles cadeau

Je ziet het: ik ben heel enthousiast als het over zingen gaat. Kom eens langs voor een proefles. Een zangles is altijd een cadeautje voor jezelf!
Wieke is als uitvoerend musicus afgestudeerd aan het conservatorium (Zwolle). In Londen heeft zij zich verder bekwaamd op het gebied van de opera. Weten hoe Wieke zingt? Kijk op haar website!

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781