Creatief met jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

Schrijf je in

Of bel voor een gratis proefles
(071) 406 5781

Instrumenten

ensemble 4 kleinLaat je muzikale talent tot bloei komen en leer een instrument bespelen! Of je nu van klassiek, pop of jazz of een andere muziekstijl houdt, bij ons heb je ruim keus aan instrumenten, ensembles en lesvormen.

Kies je instrument

 

Kijk ook eens hier:

Samenspelen

Samenspelen is een feest! In een ensemble of band is de klank voller en rijker, is het gezellig en leer je beter luisteren en samenwerken. Bovendien krijg je volop gelegenheid om op te treden. Combineer je ensemble of band met een instrumentale les en je krijgt 50% korting op het lesgeld voor het ensemble of de band. Schrijf je in voor één van onze ensembles.

Meer met muziek

  • Concerten en Projecten
    Door het jaar heen organiseren we allerlei concerten, uitvoeringen, evenementen en projecten. Je krijgt bij ons muziekles en bovendien veel kansen om op te treden en je muzikale horizon te verbreden. Zo beleef je nog meer plezier in het muziek maken.
  • Talentklas en Vakopleiding
    Heb je talent? Ga je echt voor muziek? Dan kun je je muzikale kennis en vaardigheden verder ontwikkelen in onze talentklas: extra lessen, theorie en masterclasses. En als je van muziek je beroep wilt maken, dan kun je je bij ons voorbereiden op het conservatorium of een andere muzikale vakopleiding.
  • Cursussen en Masterclasses
    Door het jaar heen kun je verschillende cursussen en masterclasses volgen, zoals: Introductie Matthäus Passion, Koorscholing, Muziek op je iPad, Songwriting, Masterclasses van bekende musici, podiumpresentatie, stemgebruik, ademhaling, enz. Kijk hier voor alle cursussen.