Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Kinderen t/m 8 jaar

Kinderen t/m 8 jaar

Laat jouw kleintje ook genieten van muziek. Naast het plezier dat ze er aan beleven leren ze er ook veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind*. Je kunt bij ons al terecht als je baby 6 maanden oud is.

Onze cursussen

Instrumenten

Sommige instrumenten kun je al op jonge leeftijd leren spelen, zoals blokfluit, cello, harp, piano en viool. Neem contact op voor meer informatie of een proefles. Kijk ook op onze instrumentenpagina.

Plezier en profijt

Kinderen hebben veel plezier in muziek, dat zie je overal om je heen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kinderen ook veel profijt hebben van muziekles op jonge leeftijd. Het bevordert onder andere sociaal gedrag, concentratie en motoriek. Dat mag jouw kind toch niet missen?

* Wetenschapsjournalist Mark Mieras heeft in opdracht van het Jeugd Cultuurfonds wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Het rapport is online in te zien: “Wat muziek doet met kinderhersenen“.

 

Actueel

Live-cursus Muziek op Schoot

Op woensdag 2 juni start een live-cursus van zes lessen, elk 30 minuten op de Muziekschool.
Let op! Schrijf je snel in want we hebben maar plek voor 4 duo’s baby/ouder en 4 duo’s peuter/ouder.

.

ZOOM-cursus Muziek voor baby’s en peuters

Op vrijdag 21 mei én op  vrijdag 4 juni start een ZOOM-cursus van zes lessen, elk 30 minuten. Een bijzondere cursus vol zingen, dansen en vooral… heel veel plezier voor je kleintje! Inschrijven kan vanaf nu.

.

Ontdek Muziek

De cursus is op 17 maart gestart. Tot de Muziekschool weer open mag worden de lessen via Zoom gegeven. Maar zodra het kan zien wij jullie weer graag ‘in het echt’!

 

Goed om te weten

Indien door overmacht, zoals beperkende maatregelen door de overheid, een of meerdere lessen niet ‘live’ kunnen worden gegeven, verzorgt de docent een online les. Dit is een volwaardige les en geeft geen recht op restitutie van het cursusgeld. Bij inschrijving gaat u akkoord met deze regeling.

 

Wist je dat…

je kan inschrijven voor de cursussen tot eind van het schooljaar?