Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Kinderen t/m 8 jaar

Kinderen t/m 8 jaar

Laat jouw kleintje ook genieten van muziek. Naast het plezier dat ze er aan beleven leren ze er ook veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind*. Je kunt bij ons al terecht als je baby 6 maanden oud is.

Onze cursussen

Instrumenten

Sommige instrumenten kun je al op jonge leeftijd leren spelen, zoals blokfluit, cello, harp, keyboard en viool. Neem contact op voor meer informatie of een proefles. Kijk ook op onze instrumentenpagina.

Plezier en profijt

Kinderen hebben veel plezier in muziek, dat zie je overal om je heen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kinderen ook veel profijt hebben van muziekles op jonge leeftijd. Het bevordert onder andere sociaal gedrag, concentratie en motoriek. Dat mag jouw kind toch niet missen?

* Wetenschapsjournalist Mark Mieras heeft in opdracht van het Jeugd Cultuurfonds wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Het rapport is online in te zien: “Wat muziek doet met kinderhersenen“.

 

Actueel

Proefles Spelen met muziek en Ontdek muziek

Op woensdag 23 februari 2022 is de gratis proefles voor de cursussen die starten op 9 maart. Kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn welkom, alleen even aanmelden!

Aanmelden gratis Proefles

 

Spelen met- en Ontdek Muziek

In het lesseizoen 2021-2022 staat voor zowel Spelen met Muziek als voor Ontdek Muziek twee cursussen gepland. De eerste is al een tijdje succesvol van start met maar liefst twee volle groepen Ontdek Muziek! Op woensdag 9 maart start de tweede cursus van dit lesseizoen. Schrijf nu in om verzekerd te zijn van een plaats!

 

Wist je dat…

je kan inschrijven voor de cursussen tot eind van het schooljaar?

 

Goed om te weten

Indien door overmacht, zoals beperkende maatregelen door de overheid, een of meerdere lessen niet ‘live’ kunnen worden gegeven, verzorgt de docent een online les. Dit is een volwaardige les en geeft geen recht op restitutie van het cursusgeld. Bij inschrijving gaat u akkoord met deze regeling.