Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Kinderen t/m 8 jaar

Kinderen t/m 8 jaar

Laat jouw kleintje ook genieten van muziek. Naast het plezier dat ze er aan beleven leren ze er ook veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind*. Je kunt bij ons al terecht als je baby 6 maanden oud is.

Onze cursussen

Instrumenten

Sommige instrumenten kun je al op jonge leeftijd leren spelen, zoals blokfluit, cello, harp, piano en viool. Neem contact op voor meer informatie of een proefles. Kijk ook op onze instrumentenpagina.

Plezier en profijt

Kinderen hebben veel plezier in muziek, dat zie je overal om je heen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kinderen ook veel profijt hebben van muziekles op jonge leeftijd. Het bevordert onder andere sociaal gedrag, concentratie en motoriek. Dat mag jouw kind toch niet missen?

* Wetenschapsjournalist Mark Mieras heeft in opdracht van het Jeugd Cultuurfonds wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Het rapport is online in te zien: “Wat muziek doet met kinderhersenen“.

 

Actueel

Inschrijven voor de wintercursus die start op woensdag 22/vrijdag 24 januari is in volle gang!

Controleer beschikbaarheid op de betreffende pagina.

Per cursus is het aantal plaatsen beperkt. Dus schrijf je snel in!

 

Themacursus Muziek + Gebaren

In april staat een cursus van 4 lessen op het programma waarin behalve veel zingen, muziek, taal en spel ook veel bruikbare gebaren de revue passeren.

Lees verder…
 

Wist je dat…

Je kan inschrijven voor de cursussen tot eind van het schooljaar?