Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Muziek voor peuters

Muziek voor peuters

De cursus Muziek voor Peuters is speciaal bedoeld voor kleintjes van twee tot vier jaar, samen met een ouder of verzorger. De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van 60 minuten en wordt door het jaar heen aangeboden. In de rechterkolom staan de data en lestijden.

Kennismaken

Eerst een keer uitproberen en kennismaken? Kom dan naar een Sing-In die we een paar keer per jaar organiseren! Zie het nieuws op de website en onze Facebookpagina.

Plezier en profijt

Kinderen hebben veel plezier in muziek, dat zie je overal om je heen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kinderen ook veel profijt hebben van muziekles op jonge leeftijd. Het bevordert onder andere sociaal gedrag, concentratie en motoriek. Dat mag jouw kind toch niet missen?

Inschrijven

Op het inschrijfformulier kun je zelf de dag en periode kiezen. Als je wilt, dan kun je ook in één keer voor meerdere cursussen inschrijven. Normaal gesproken gaan alle cursussen door, maar soms zijn er teveel of te weinig inschrijvingen. In dat geval neemt de administratie contact met je op om samen een oplossing te vinden.

Docent: Lilian van der Peet

Video’s

Bekijk hier de trailer (1.53) of het filmpje van 7,5 minuut om te kijken hoe een les Muziek voor Baby’s in het echt is.

 

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781

Cursusdata 2019-2020

Muziek voor Baby’s én Peuters 6 lessen € 30
WO 3, 10, 17, 24 juni 1, 8 juli INSCHRIJVEN
Dit is een digitale cursus! U ontvangt een e-mail waarmee u toegang heeft tot de digitale les. De lessen duren ca. een half uur.