Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Nieuws

POPLAB’s Live on Stage in The Box

POPLAB’s Live on Stage in The Box

Op 28 novemer is er weer een editie van Poplab’s Live on Stage. Volgens het concept ‘3 uur samen repeteren, samen eten, samen optreden’ kunnen leerlingen van de Muziekschool werken aan een ‘echt’ optreden.

Wil je meedoen?

Vanaf 16.00 uur ga je samen met andere deelnemers een nummer van jullie keuze repeteren. Je kan je eigen instrument meenemen. Als de magen gaan rommelen laten we een patatje met kroket of frikandel komen. Dan nog de puntjes op de i en vanaf 20.00 uur gaan jullie knallen op het podium voor je ouders, broers, zussen…

Aanmelden doe je eenvoudig door een e-mail te sturen naar de Muziekschool via onderstaande link.

Kosten voor deelname zijn € 15,00 (contant te voldoen bij de administratie Muziekschool of bij de coach op de dag zelf). Dit is voor een fantastische ervaring vanaf de middag tot ‘s avonds inclusief het lenen van een instrument, coaching, eten en optreden in The Box.

Wil je komen kijken?

Wil je niet meedoen maar wel komen kijken? Dat kan zolang er plek is! I.v.m. de RIVM-maatregelen kan er een maximum aantal mensen binnen. Stoelen voor het publiek staan op gepaste afstand van elkaar. Toegang is gratis. Na registreren (verplicht) vanaf 20.00 uur.

Waar?

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50-A, Katwijk

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781