Creatief met jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

Nieuws

Nieuwsbrief juli 2018

Beste muziekliefhebber,

Zo vlak voor de zomerstop nog een laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Wij hopen dat je een goed muziekjaar hebt gehad, wensen je alvast een prettige zomer en zien je graag terug in het nieuwe schooljaar!

Namens het team van de Muziekschool,
Natan Heikens


Moods in the Woods

Mede dankzij de inzet van onze leerlingen was Moods in the Woods dit jaar weer een groot succes. Wij danken dan ook iedereen die een bijdrage heeft geleverd als muzikant of bezoeker. Geholpen door fantastisch weer en een programma voor jong en oud kunnen we terugkijken op een super geslaagd festival.

Wist je dat het festival tot stand is gekomen in samenwerking met Welzijnskwartier, Bibliotheek Katwijk, Kattuk.nl en iktoon.nl? Een mooi voorbeeld van hoe je samen méér kunt bereiken!

Nagenieten?


Inschrijven nieuw seizoen

KlantgegevensJe hebt een e-mail ontvangen met uitleg over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De AVG verplicht ons o.a. om expliciet toestemming te vragen voor het versturen van nieuwsbrieven en het gebruik van beeldmateriaal. Dit geef je aan op het inschrijfformulier. Daarom moet je voor volgend schooljaar opnieuw inschrijven, ook als je nu al les hebt.

Let op! Als je het ontvangen van de nieuwsbrief op uit zet, blijf je niet op de hoogte van nieuws dat ook jou aangaat als leerling (of ouder/verzorger) van de Muziekschool.

Gelijk doen

Het opnieuw inschrijven kan eenvoudig en snel via het online inschrijfformulier. Doe het liever vandaag nog dan morgen; zo heeft de administratie voldoende tijd alles te controleren en te verwerken.

Opzeggen?

Het niet opnieuw inschrijven is niet hetzelfde als opzeggen. Als je toch wilt opzeggen doe je dit schriftelijk (e-mail of briefje in de bus) vóór 27 juli a.s. In verband met de opzegtermijn van een maand voorkom je zo onnodige kosten.


Agenda

Zomervakantie

Maandag 16 juli t/m zaterdag 25 augustus zijn er geen lessen. Fijne zomervakantie allemaal!

Woensdag 29 augustus

 1. Sing-in Muziek voor baby’s en peuters (½  – 4 jaar)
  Bibliotheek Schelpendam | € 3,- | Info en inschrijven
 2. Play-in Spelen met muziek (4 – 6 jaar)
  Muziekschool | € 3,- | Inschrijven
 3. Play-in Ontdek muziek (6-8 jaar)
  Muziekschool | € 3,- | Inschrijven

Woensdag 5 september

 1. Start cursus Spelen met muziek
  Spelenderwijs maakt je kind kennis met de wereld van muziek. Een cursus is 15 lessen  van 45 minuten en bedoeld voor kinderen van vier t/m zes jaar.
  Meer informatie…
 2. Start Ontdek muziek!
  Je kind duikt dieper in de muziek, leert noten lezen en maakt kennis met instrumenten. Dit is een jaarcursus van een per week en voor kinderen van zes t/m acht jaar.
  Meer informatie…

Woensdag 12 september en Vrijdag 7 september

 • Start Muziek voor baby’s
  Samen met jou zet je baby (half tot twee jaar) zijn eerste stapjes in muziek. Een cursus is acht lessen van een uur, op woensdag of vrijdag van 09:15-10:15 uur.
  Meer informatie…
 • Start Muziek voor peuters
  Samen met jou zet je peuter (twee tot vier jaar) zijn eerste stapjes in muziek. Een cursus is acht lessen van een uur, op woensdag of vrijdag van 10:15 tot 11:15 uur.
  Meer informatie…

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Muziekschool Katwijk.

Schrijf je in

Of bel voor een gratis proefles
(071) 406 5781