Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Nieuws

Jeugdorkest Muziekschool speelt voor Koningin Maxima

Wat een eer en wat trots is Muziekschool Katwijk op haar Jeugdorkest! Koningin Máxima bezocht de TheaterHangaar op MuziekTafeldag en werd muzikaal ontvangen door het Jeugdorkest onder leiding van juf Marieke. De koningin sprak tijdens haar bezoek over het belang dat kinderen op basisscholen de kans krijgen bezig te zijn met muziek.

Muziekschool Katwijk heeft zich altijd ingezet voor de muzikale ontwikkeling bij kinderen. Zo zorgen wij al jaren voor het muziekonderwijs op basisscholen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Kinderen maken zo op ongedwongen manier kennis met muziek. Daarnaast heeft de Muziekschool een programma voor kinderen t/m 8 jaar bestaande uit cursussen zoals Muziek voor Baby’s en Peuters, Spelen met Muziek en Ontdek Muziek.

Kinderen kunnen op jonge leeftijd ook al heel goed een instrument leren spelen. Wist u dat bij reguliere lessen deelname aan een ensemble is inbegrepen? Misschien speelt úw kind de volgende keer wel mee tijdens zo’n belangrijke gebeurtenis als deze!