Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Vincent Schouten

vincent-schoutenIk ben Vincent Schouten, 59 jaar en woon in Hoevelaken. Ik heb een vrouw en twee kinderen in de leeftijd van 15 en 17 jaar die nu in deze wonderlijke tijd hun eindexamen doen.

Opgegroeid in Hilversum, ben ik als zoon van een klarinettist en een artistieke moeder, op het Sweelinck conservatorium terecht te komen.

Naast het violist (en docent) zijn, ben ik ook altijd maatschappelijk en politiek actief geweest. Ik heb door de jaren heen in verschillende besturen geparticipeerd en daarnaast mij vele jaren als gemeenteraadslid ingezet voor de cultuur.

Met de liefde voor de muziek in combinatie met maatschappelijke en management interesses heb ik gekozen voor de studie muziekwetenschappen met specialisatie kunstbeleid en -management.

Na een aantal jaren met veel plezier in het orkestmanagement te hebben gewerkt ben ik vervolgens werkzaam geweest als muziekschooldirecteur in Zeist. In de jaren dat ik daar heb gewerkt heb ik mij naast de dagelijkse taken tevens ingezet voor een reorganisatie, vernieuwing van het onderwijssysteem en het doorvoeren van bezuinigingsmaatregelen.

Met veel enthousiasme zet ik mijn kennis er ervaring nu in voor het muziekonderwijs in Katwijk.

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781