Creatief met jouw talent

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk

Zeeweg 123

2224 CD Katwijk

tel: 071 4065781

E-mail: muziekschool@katwijk.nl

Schrijf je in

Of bel voor een gratis proefles
(071) 406 5781

Poplab

poplabHet Poplab is dé creatieve plek voor popmuziek in Katwijk.We hebben alle lessen, cursussen en evenementen die met pop, rock of jazz te maken hebben, samengebracht in het Poplab.

Instrumenten en zang

Je kunt bij het Poplab leren spelen op deze instrumenten:

Bands

Pop, rock en jazz speel je vooral samen. Daarom nemen de bands in het Poplab een centrale plek in. Elke band repeteert wekelijks met een docent die uit eigen ervaring weet waar het in de popmuziek over gaat. De bands treden regelmatig op in jongerencentra en op festivals.

Tip:

Speel je nog niet in een band? Dan kun je die ervaring opdoen tijdens onze ‘Live on stage’ evenementen. Kijk in de agenda en houd het nieuws op de website en onze Facebookpagina in de gaten.

Bandcoaching

Als je al een eigen band hebt en je wilt daar verder mee komen, dan kun je je voor een paar sessies laten coachen door één van de docenten van het Poplab. Je krijgt dan een op maat gesneden programma waarmee je je band over de hele linie naar een hoger niveau tilt.

Meer met popmuziek

Wil je je verder ontwikkelen in een bepaalde richting? Dan kun je bij het Poplab ook terecht voor verschillende cursussen: