Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Nieuws

Update Muziekschool maatregelen coronavirus, zondag 15 maart 18.00 uur

Update Muziekschool maatregelen coronavirus, zondag 15 maart 18.00 uur

In verband met de meest recente richtlijnen vanuit de overheid, heeft Muziekschool Katwijk onderstaande maatregelen getroffen. De maatregelen gelden tot en met maandag 6 april.

  • alle lessen, repetities en cursussen op de muziekschool komen te vervallen. De deuren van de muziekschool gaan dus dicht.
  • voor de instrumentale lessen geldt, dat de docenten tijdens de roostertijden telefonisch/online bereikbaar zijn om via Skype, FaceTime of andere kanalen de leerlingen toch zo goed mogelijk te begeleiden. Zo maken we van de nood een deugd en doen we ervaring op met deze moderne lesvorm. Wij adviseren alle leerlingen om vooral zoveel mogelijk te spelen, want muziek maken is gezond!
  • de muzieklessen op de basisscholen komen te vervallen.
  • geplande uitvoeringen, voorspeelavonden etc. komen te vervallen.
  • de kantoormedewerkers (administratie, directie) werken vanuit huis. Dat betekent dat de muziekschool niet telefonisch bereikbaar is, maar wel per email. Voor zeer dringende gevallen en intern overleg is de directeur (Natan Heikens) bereikbaar op 06-10932747.
  • de geplande receptie ter gelegenheid van het afscheid van Natan Heikens op 27 maart gaat niet door. Deze wordt waarschijnlijk verplaatst naar een nader te bepalen datum.
  • wij weten op dit moment nog niet hoe we om moeten gaan met eventuele restitutie van lesgelden. Als de periode waarin bovenstaande maatregelen van kracht zijn beperkt blijft tot en met 6 april, dan is er mogelijk sprake van overmacht. Wij hopen op uw begrip voor deze positie en zullen u nader informeren.

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781