Muziekschool Katwijk

Creatief met jouw talent

Zangcirkel 65+

Zangcirkel 65+

Tegenwoordig is het streven dat oudere mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Natuurlijk is het fijn om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn. Maar als je ouder wordt, loop je wel het gevaar dat je wereld wat kleiner wordt. Dan is het zaak om actief op zoek te gaan naar bezigheden die energie geven en ervoor zorgen dat je mensen ontmoet. En die combinatie vind je in het samen zingen.

De Muziekschool biedt die mogelijkheid in de vorm van series van 6 lessen. Op woensdagochtend worden oude bekende liederen maar ook mooie nieuwe liedjes gezongen onder leiding van Wieke Ubels (docente klassieke zang).
Het doel is: gezellig samen zingen en ongemerkt ook steeds een beetje beter leren zingen door de aanwijzingen en tips die Wieke geeft om het zingen te verbeteren. Indien gewenst kunnen we ook meedoen met uitvoeringen die georganiseerd worden door de Muziekschool.

Kortom: elke repetitie wordt een feestje!

Inschrijven

De Zangcirkel 65+ start in januari 2021 en inschrijven is vanaf nu mogelijk. De kosten voor een serie van zes lessen zijn € 90,00. Wij zingen op afstand van elkaar en met transparante schermen als afscherming volgens de laatste RIVM-maatregelen.

inschrijve

Meer

Misschien is dit ook iets voor jou:

Docent: Wieke Ubels

Inschrijven

Of bel voor een gratis proefles (071) 406 5781